Mobiele Service

Willie Oosting is gevestigd in Stadskanaal, de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan alle merken caravans, stacaravans en chalets. We voeren de reparaties zowel bij ons bedrijf, als bij u op locatie uit. Woont u niet in deze regio? Of Staat u chalet, caravan of stacaravan in een andere regio? Geen probleem, dan komen we op de gewenste locatie. Ons motto is: ‘Beperk de schade’. Wilt u meer informatie over caravans, stacaravans, accessoires of schadeherstel en onderhoud? Kijk dan op www.willieoostingcaravans.nl

Bovag veiligheidskeuring door Mobiele Service Oosting

Lekker naar de camping betekent voor u toch ook ‘veiligheid voor alles’? Voorkom daarom achterstallig onderhoud en laat alles regelmatig nakijken. Mobiele Service Oosting vervangt gasslangen, maakt vervuilde geisers en kachels schoon en repareert daklekkages, airco’s, hang- en sluitwerk en meer. Maak dan ook snel een afspraak, zodat u kunt genieten van u welverdiende rust.


Onderhoud en reparatie op locatie

Is uw caravan aan een onderhoudsbeurt of reparatiewerkzaamheden toe? Dan brengt u de caravan, want het vervoeren is geen probleem. Bij een stacaravan of chalet is dit anders. Het gewicht is problematisch voor het verplaatsen en u vindt er niet zomaar een vervoersmiddel voor. Daarbij bestaat de kans dat uw veiligheid in gevaar komt, des te meer reden om deze problemen te voorkomen. Mobiele Service Oosting uit Stadskanaal komt daarom zonder problemen bij u op locatie.
https://mijnactiefweb.nl/willieoostingcaravans/wp-content/uploads/sites/18/2018/11/Willie-Oosting-logo.png