Herstellen van schade

Schadeherstel aan een caravan of camper is heel specifiek. Het plaatwerk is vaak heel dun, kwetsbaar en… geprofileerd! Vandaar dat het herstellen van schade aan caravans of campers een heel speciale behandeling vereist.

Vervangen onderdelen
Soms moet een zijwand of dakplaat van een caravan in zijn geheel worden vervangen en dat vergt specialistische technieken. Caravan en Camperschadeservice Willie Oosting heeft alle kennis en vakmanschap in huis die u nodig heeft. Daarnaast staat de ontwikkeling van nieuwe materialen ook niet stil. Momenteel worden er dakplaten van polyester gemaakt om hagelschade te voorkomen.

HBC Systeem
Kleine schades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld. Dát is het hoogwaardige HBC Systeem. Het herstellen van kleine beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. De techniek van het HBC Systeem is echter een uitgekiende methode om kleine deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk!

Erkend door verzekeraars
Het HBC Systeem is erkend door verzekeraars. Omdat het resultaat puntgaaf is en kostbare vervanging van nieuw plaatwerk achterwege kan worden gelaten, vergoeden verzekeraars ook de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd.

Grote schade
Onder de grotere schades verstaan wij:
•    Vervangen van dakplaten, wandplaten, kunststof voor- of achterwanden
•    Chassis schade
•    Schade veroorzaakt door lekkage
•    Schade aan assen

https://mijnactiefweb.nl/willieoostingcaravans/wp-content/uploads/sites/18/2018/11/Willie-Oosting-logo.png