Nieuws; Willie Oosting verhuurt ook campers! Een camper huren? Ook dat is mogelijk bij Willie Oosting!

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Een camper huren is nu ook mogelijk bij Willie Oosting in Stadskanaal. Willie Oosting staat in de omgeving van Stadskanaal bekend om zijn verhuur en onderhoud van caravans. Vanaf heden komt daar verandering in, want het aanbod is uitgebreid met een luxe 5- persoons, een Camper Adria 660 SP voorzien van alle gemakken. Een camper met voldoende ruimte voor een gezin die er eens lekker onbezorgd op uit wil trekken en de vrijheid van een camper wil ervaren. 

Voordelen van camperverhuur
Een camper kopen is een forse investering. Een camper huren kan daarom een mooie oplossing zijn wanneer men nog niet tot aankoop wil overgaan. Door een camper te huren, kunt u eerst ervaren of een vakantie met de camper goed bij u past.

Onderhoud en APK van de campers
Wanneer een camper onderweg, bijvoorbeeld door onverwachte weersomstandigheden, beschadigd raakt, kunt u terecht bij Willie Oosting voor passend schadeherstel. Willie Oosting heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van caravans en campers en is BOVAG gecertificeerd. Ook voor APK kunnen caravan- en campereigenaren bij Willie Oosting terecht.

Bemiddeling verhuur eigen camper

Heeft u zelf een camper, maar staat deze te vaak stil in de garage? Zonde, want ook die kunt u verhuren via Willie Oosting. Met een aantal grote voordelen vanzelfsprekend: een optimaal herstel, uitstekende schoonmaak en de bemiddeling die u uit handen wordt genomen.

Kijk voor meer informatie op www.willieoostingcampers.nl.