- Movers Simpark

De SimPark Mover is een bekende naam in de caravan- en trailerwereld en heeft zich wederom bewezen als een degelijke, betrouwbare en solide parkeerhulp. Het is een volwaardig product wat de strijd met de concurrenten gemakkelijk kan aangaan. De TROS Radar “Mover Test” van 26 mei 2008 heeft bewezen dat de SimPark Mover op alle vlakken als beste uit de bus is gekomen! Het gebruik van twee krachtige motoren die door een geavanceerd elektronisch systeem worden aangestuurd maken de SimPark Mover sterk, betrouwbaar en degelijk.

Simpark Mover

De Simpark Mover manoeuvreert uw caravan zonder enige moeite over de meest moeilijke terreinen. Of het nu modder, nat gras, diepe kuilen of rul zand is, er is geen ondergrond te zwaar voor de SimPark Mover en alles via één eenvoudig bedienbare afstandsbediening
 
De sterke constructie voldoet aan de hoge eisen en verwachtingen van de consument. De zeer geavanceerde electronica en krachtige hydraulica worden in Europa vervaardigd. De electronica is voorzien van loodvrije componenten van hoge kwaliteit en voldoen aan de huidige milieu eisen.
De slow-start/slow-stop voorziening biedt u de mogelijkheid om tot op de millimeter nauwkeurig te manoeuvreren. Daardoor kan de caravan zonder inspanning op uw trekhaak worden geplaatst.

Duurzaam, Degelijk en Oersterk

 De SimPark Mover is door het gebruik van RVS (roestvast staal) een zeer duurzaam product. De aluminium 
aandrijfrollen zijn voorzien van een speciaal profiel. Dit profiel zorgt ervoor dat de aandrijfrollen de kracht van de motoren zonder verlies op de banden kunnen overbrengen. Diverse montageplaten die in voorraad zijn maken het mogelijk om een SimPark Mover eenvoudig op de meeste gangbare caravanchassis te monteren.

 

Slow- start en slow- stop

De slow-start en de slow-stop van de SimPark Mover maakt het mogelijk om tot op de millimeter nauwkeurig de caravan op de trekhaak te plaatsen zonder daarbij de achterbumper van uw auto te beschadigen. Tijdens de Tros test werd deze discipline door de SimPark Mover glansrijk gewonnen.

Handzender

 

De handzender is voorzien van een duidelijke display. De bewegingen van de caravan zijn als pijlen afgebeeld waarbij het rode lampje de rijrichting aangeeft. U kunt de caravan 360 graden laten draaien (niet voor tandem-assers) door een motor vooruit en een motor achteruit te laten draaien. Indien de afstandsbediening langer dan 40 seconden niet gebruikt wordt schakelt deze zichzelf uit.

Easy matic

Het plaatsen van de aandrijfrollen gaat bij de easymatic geheel automatisch. twee hydraulische cilinders zorgen ervoor dat er geen fysieke inspanning nodig is.

 

Technische gegevens  
Motoren : 12 Volt DC met overbrengingskast
Vermogen : 45Nm - Max 70Nm
Snelheid : 0.68 Km/u
Gewicht : 40 KG Easymatic uitvoering
Accu : 100 Ah semi tractie
Gebruik : Caravans tot max 2500 KG
Bij 20% Helling max 2000 KG
Afwerking RVS (roestvast staal)

 

Handmatic

Bij de handmatic versie worden de aandrijfrollen met een bijgeleverde verstelbare sleutel tegen de banden aangedrukt. door de speciale constructie vergt het handmatig aanbrengen van de aandrijfrollen geen grote inspanning. een blokkeerpen vergrendelt de mover automatisch als de aandrijfrollen de ideale stand hebben bereikt.

Technische gegevens  
Motoren : 12 Volt DC met overbrengingskast
Vermogen : 45Nm - Max 70Nm
Snelheid : 0.68 Km/u
Gewicht : 38 KG Handmatic uitvoering
Accu : 100 Ah semi tractie
Gebruik : Caravans tot max 2500 KG
Bij 20% Helling max 2000 KG
Afwerking RVS (roestvast staal)