- Reich movers

Vergroot de foto

De rangeeraandrijving voor uw caravan !
de movecontrol is de enige rangeeraandrijving waarbij motoren en tandwielkasten zich aan de binnenzijde van het chassis bevinden - beschermd tegen opspatend vuil en vocht, De moveControl biedt de breedste aandrijfrollen, met gepatenteerde oppervlakte structuur, geschikt voor de breedste banden en de beste grip, onder de moeilijkste terreineigenschappen. Standaard met synchroombediening: met slinger of accuboormachine word de aandrijfrollen eenvoudig aan- en afkoppeld. Geschikt voor nagenoeg alle chassis types. de MoverControl zit gekelmd aan het chassis - geen boren of lassen. Geschikt voor nagenoeg alle chassis types. de unit beinvloedt de werking van de schokdempers niet en kan voor of achter de wielen gemonteerd worden. Een afstandbediening voor alle componenten: in-/uitschakelen, automatisch aan- en afkoppelen van de aandrijfrollen en rangeren. ISO-TUV 9001:2000 goedgekeuring. Softstart en softstop elektronica maken millimeter nauwkeurig schokvrij manoeuvreren en aan- en afkoppelen op elke ondergrond mogelijk. Softstop beschermt het chassis tegen overbelasting van het chassis. Ook op een helling zal uw caravan niet wegrollen; de caravan wordt automatisch geremd. manoeuvreer uw caravan rond elke hoek en in elke richting moeiteloos per afstandsbediening. kinderlijk eenvoudig, zonder hulp van buitenaf. Nat gras, drassige ondergrond vormen geen probleem, de MoveControl is onderhoudsvrij en bied u zorgeloos caravannen

MoveControl Compact

De innovatie 
de unieke kenmerken van de Movecontrol-serie combineert de innovatieve '' COMPACT'' met zeer kleine inbouwmaten, extreem lage inbouwhoogte en gering gewicht. Desondanks zorgt hij met zijn brede aandrijfrollen met grote diameter en de sterke aandrijfmotor voor veel plezier bij rangeren van de caravan. Met de afstandsbediening kunnen alle functies aan/uit, automatisch aan- en afkoppelen van de rollen en natuurlijk de rangeerprocedure veilig uitgevoerd worden. daarbij komt dat de Compact slechts ca. 25KG weegt en universeel inzetbaar is, ook bij kleinere caravans en caravans met een geringe bodemvrijheid.

 

Technische informatie  Voorkeurmontage
- Softstart en Softstop - Voor het wiel
- Aan- en afkoppelen via de afstandsbediening - 4 wiel aandrijving mogelijk
- Totaal gewicht caravan : tot 2.000 kg (enkelasser)  
- ABE - Geen TUV keuring noodzakelijk  
 - Gewicht 25 Kg  

 

MoveControl Comfort

De bewezene
Eenvoudig aan het chassis van uw caravan bevestigd, rangeert u met een druk op de knop uw caravan veilig op de gewenste plaats, in de stalling, voor het inpakken op de oprit en eenvoudig boven u trekhaak. Rangeren over oneffen terrein of terrein of op een helling tot 25% is kinderspel voor de MoveControl Comfort. Brede aandrijfrollen met gepantenteerde oppervlakte zorgen voor een optimale tractie ook op een berg. Met een slinger of accu-schroefboormachine wordt de aandrijving op de banden gedraaid. Uniek: de motoren liggen beschermd buiten het spatwaterbereik van de banden. Door de Softstart- en Softstop- functies is millimeterprecies rangeren mogelijk. Met de optionele Motordrive worden de aandrijfsystemen via de afstandsbediening op en van de banden gedraaid.

Technische informatie  Voorkeurmontage
- Synchroombediening - Voor het wiel
- Softstart en Softstop - Achter het wiel

- Aan- en afkoppelen via de afstandsbediening (optioneel) 

- 4 wiel aandrijving mogelijk
- Motordrive mogelijk (optioneel)  
- Totaal gewicht caravan : tot 2.000 kg (enkelasser)  
- ABE - Geen TUV keuring noodzakelijk  
 - Gewicht 33 Kg  

RK Mover

De prijsbewuste
Alle belangrijke kenmerken van de Reich-MoveControl-serie vindt u ook terug bij de RK Mover- maar wel tegen een zeer gunstige prijs. Rustig rangeren en schokvrij rijden op bijna elke ondergrond en onder elke weersomstandigheid zijn geen probleem. Zoals bij alle MoveControl-systemen stopt het rangeren van de aanhanger veilig, zelfs op een helling

Technische informatie  Voorkeurmontage
- Softstart en Softstop  - Voor het wiel
- Totaal gewicht caravan : tot 2.000 kg (enkelasser)  - 4 wiel aandrijving mogelijk
- ABE - Geen TUV keuring noodzakelijk  
 - Gewicht 33 Kg  

MoveControl Economy

De kooptip
De MoveControle Economy is het gunstige instapmodel, echter zonder op de gebruikelijke Reich kwaliteit in te hoeven leveren. Hij beschikt over zeer brede aluminium aandrijfrollen, die handmatig via synchroonbediening aan- en afgekoppeld worden. De karachtige aandrijving rangeert een enkelasser tot 2.000 kg en kan hellingen tot 25% bij 1.200 kg gewicht aan.

Technische informatie  Voorkeurmontage
- Synchroombediening - Voor het wiel
- Softstart en Softstop - Achter het wiel

- Totaal gewicht caravan : tot 2.000 kg (enkelasser)

- 4 wiel aandrijving mogelijk
- ABE - Geen TUV keuring noodzakelijk  
 - Gewicht 38 Kg